Vsebina vaše košarice

Jezik |

KOŠARICA

ISKANJE PO TRGOVINI:

Elektronska obvestila

Se želite tudi Vi pridružiti tistim, ki že prejemajo naše novičke? Vpišite vaš e-mail in kliknite na gumb Prijava.

Kje nas najdete

Mrakova 58, Idrija

Danuba, svetovanje za zivljenje, Barbara Pust Velikanje s.p.
Mrakova 58, Idrija

Tel.št. 031 356 644
E-mail: danuba.center@gmail.com
Skype: barbara.pust

Želim vam zares čudovit dan!

Ogrlica1.jpg

Ogrlica

Spletna cena: 16,00 €
Na zalogi
Šifra izdelka:
Ocena izdelka
3/5

Opis izdelka

Dolžina ogrlice 45 cm, velikost posameznega kristala 6 mm.

Na izbiro so naslednje vrste kristalov:

- Mookait (pisane barve) - povezuje nas z modrostjo in svetom sanj. V času stresa nam daje mir, nas podpira. Prinaša ravnotežje. Osvobaja nas negotovosti, strahov, nevroze, čisti kri in pomaga pri celjenju ran.

- Čipkasti ahat (pisane barve) - pomaga pri vnetjih in okužbah, težavah z ledvicami, mehurjem in vranico, aktivira imunski sistem in izboljšuje voh. 

- Žad (svetlo zelena)

- Ametist (vijoličen)


                     

- Obsidian (črne barve)  - zaščitnik; povečuje samokontrolo, uravnava neravnovesja, sprošča negativno energijo in odganja slabe misli. Nudi tudi podporo pri prebolevanju stare ljubezni in pomaga pri meditaciji.

- Magnezit (bele barve) (ni na zalogi!) - čisti strupe iz telesa, uravnava bioenergijo, pomaga pri nevroloških obolenjih ter čiščenju želodca in črevesja, jača našo voljo in samozavest, odpira ljubezen do sebe in drugih.


- Rodonit (roza barve) (ni na zalogi!) - uravnoteža, pomaga pri razumevanju drugih, raztaplja tremo in napetost, vpliva na srce, kri in pljuča. Kamen položen na prvo in na srčno čakro, poveže seksualnost z ljubeznijo.


- Sodalit (modre barve) (ni na zalogi!) - osvobaja občutkov krivde in negativnega razmišljanja, povezuje moč misli in moč občutkov, porine nas iz cone udobja, podpira iskreno komunikacijo.


- Snežni obsidian (črn s sivimi snežinkami) (ni na zalogi!) - kristal, ki nam pomaga imeti jasne in čiste misli. Vzdržuje ravnotežje, ščiti in povezuje z duhovnimi zaznavami. Poleg tega tudi nevtralizira bolečine in pomaga pri hitrejšem celjenju ran. Priporoča se pri hladnih rokah in nogah. Je kamen, ki prijetno pomirja.

Podobni izdelki v kategoriji

Šungit piramida

Ta kristal odpira čakre.Celi auro.Varuje pred sevanji.Piramida pa nam pomaga , da se ojačamo na fizični ravni, saj nam omogoča bivanje v prijetnem oko...

Spletna cena: 18,00 €

Joni jajček

Yoni jajček se uporablja za vaje medeničnega dna. Potrebujete še vrvico, ki jo vstavite v narejeno luknjico.
Zakaj ga uporabljamo?
Zmanjšujejo P...

Spletna cena: 20,00 €

Selenitne palice

Selenit je dobil ime po grški boginji Seleni. Pomaga, da se povežemo s svojo dušo in svojim glasom. Pomaga pri tem, da so naše misli čiste in jasne. Z...

Spletna cena: 10,00 €

Spletno trgovino poganja - Moja Košarica