Vsebina vaše košarice

Jezik |

KOŠARICA

ISKANJE PO TRGOVINI:

Elektronska obvestila

Se želite tudi Vi pridružiti tistim, ki že prejemajo naše novičke? Vpišite vaš e-mail in kliknite na gumb Prijava.

Kje nas najdete

Mrakova 58, Idrija

Danuba, svetovanje za zivljenje, Barbara Pust Velikanje s.p.
Mrakova 58, Idrija

Tel.št. 031 356 644
E-mail: danuba.center@gmail.com
Skype: barbara.pust

Želim vam zares čudovit dan!

Ogrlica1.jpg

Ogrlica

Redna cena: 12,00 €
Popust: -40,00 %
Prihranek: 4,80 €
Spletna cena: 7,20 €
Na zalogi
Šifra izdelka:
Ocena izdelka
3/5

Opis izdelka

Dolžina ogrlice 40 cm, velikost posameznega kristala 6 mm.

Na izbiro so naslednje vrste kristalov:

- Mookait (pisane barve) - povezuje nas z modrostjo in svetom sanj. V času stresa nam daje mir, nas podpira. Prinaša ravnotežje. Osvobaja nas negotovosti, strahov, nevroze, čisti kri in pomaga pri celjenju ran.

- Sončev kamen (rjavkaste barve s svetlikajočimi se pikicami) - kristal prinaša obilje va naše življenje. Prežene tremo in prinaša nove ideje in rešitve. Prinaša tudi srčno toploto v naša življenja. 

- Čipkasti ahat (pisane barve) - pomaga pri vnetjih in okužbah, težavah z ledvicami, mehurjem in vranico, aktivira imunski sistem in izboljšuje voh. 

                     

- Obsidian (črne barve)  - zaščitnik; povečuje samokontrolo, uravnava neravnovesja, sprošča negativno energijo in odganja slabe misli. Nudi tudi podporo pri prebolevanju stare ljubezni in pomaga pri meditaciji.

- Magnezit (bele barve) (ni na zalogi!) - čisti strupe iz telesa, uravnava bioenergijo, pomaga pri nevroloških obolenjih ter čiščenju želodca in črevesja, jača našo voljo in samozavest, odpira ljubezen do sebe in drugih.


- Rodonit (roza barve) (ni na zalogi!) - uravnoteža, pomaga pri razumevanju drugih, raztaplja tremo in napetost, vpliva na srce, kri in pljuča. Kamen položen na prvo in na srčno čakro, poveže seksualnost z ljubeznijo.


- Sodalit (modre barve) (ni na zalogi!) - osvobaja občutkov krivde in negativnega razmišljanja, povezuje moč misli in moč občutkov, porine nas iz cone udobja, podpira iskreno komunikacijo.


- Snežni obsidian (črn s sivimi snežinkami) (ni na zalogi!) - kristal, ki nam pomaga imeti jasne in čiste misli. Vzdržuje ravnotežje, ščiti in povezuje z duhovnimi zaznavami. Poleg tega tudi nevtralizira bolečine in pomaga pri hitrejšem celjenju ran. Priporoča se pri hladnih rokah in nogah. Je kamen, ki prijetno pomirja.

Podobni izdelki v kategoriji

Selenit - ovalen


Kristal je dobil ime po grški boginji lune Seleni. Imenujejo ga tudi marijino steklo. Pomaga, da se povežemo s svojo dušo, svojim glasom. Pomaga p...

Spletna cena: 8,00 €

Selenit - ovalen (mali)

Kristal je dobil ime po grški boginji lune Seleni. Imenujejo ga tudi marijino steklo. Pomaga, da se povežemo s svojo dušo, svojim glasom. Pomaga pri t...

Spletna cena: 6,00 €

Kristali - ročni

Ob naročilu 3 kristalov je vsak 3,00 eur.   Na izbiro so: - Roževec (roza barve) - je kamen ljubezni, kristal, ki odpira srce in s ...

Spletna cena: 4,00 €

Spletno trgovino poganja - Moja Košarica