Vsebina vaše košarice

Jezik |

KOŠARICA

ISKANJE PO TRGOVINI:

Elektronska obvestila

Se želite tudi Vi pridružiti tistim, ki že prejemajo naše novičke? Vpišite vaš e-mail in kliknite na gumb Prijava.

Kje nas najdete

Mrakova 58, Idrija

Danuba, svetovanje za zivljenje, Barbara Pust Velikanje s.p.
Mrakova 58, Idrija

Tel.št. 031 356 644
E-mail: danuba.center@gmail.com
Skype: barbara.pust

Želim vam zares čudovit dan!

Roževec.jpg
obsidian.jpg Sončev kamen.jpg Tigrovo oko.jpg Aventurin.jpg Howlit.jpg

Kristali - ročni

Spletna cena: 4,00 €
Na zalogi
Šifra izdelka:
Ocena izdelka
4/5

Opis izdelka

Ob naročilu 3 kristalov je vsak 3,00 eur.

 

Na izbiro so:

- Roževec (roza barve) - je kamen ljubezni, kristal, ki odpira srce in s tem ljubezen do vsega. Vrača nam ljubezen do sebe. Naše odnose napolnjuje s harmonijo. Vsebuje ženstveno energijo sočutja, miru, nege in tolažbe. Deluje na naše srce, Pomirja naša čustva in topi bolečino ob izgubi ljubljene osebe.

- Tigrovo oko (rjave barve) - daje nam zaščito, pomaga pri novih začetkih, pomaga nam pri dosegu obilja in nas napolnjuje z gotovostjo, zaupanjem.  Kristal nas prizemljuje. Pomaga tudi pri koncentraciji.

Aventurin (zelene barve) - s tem kristalom povabite v svoje življenje obilje in blaginjo. Zdravi strah in neodločnost. Oseba, ki uporablja aventurin postane odločnejša in zaupa vase. Pomaga pri zdravljenju kože, alergij in srca.

- Magnezit (bele barve) - čisti strupe iz telesa, uravnava bioenergijo, pri nevroloških obolenjih, čiščenje želodca in črevesja, jača našo voljo in samozavest, odpira ljubezen do sebe in drugih.

-  Obsidian (črne barve)  - kamen, ki ni imel časa kristalizirati in nam omogoča, da zacelimo svoje rane in svojo dušo. Omogoča nam uvid v določeno težavo. Kamen nas sooča z resnico. Vodi nas do stvari, ki jih nismo želeli videti in slišati, zato, da lahko razrešimo energijo v naši podzavesti.  Je tudi kamen zaščite in z reševanjem problemov ustvari mir v nas. Apaška solza je oblika črnega obsidiana, ki pa je veliko nežnejši.

- Turmalin (črni neobdelan)


                   

Ni na zalogi:

 Howlit (bele barve) (ni na zalogi!) - beli kristal pomirja pregreto glavo, umirja misli. Nauči nas pomiriti strasti,  poveča koncentracijo, omogoča mirnejši spanec.

- Sončni kamen (oranžno-zlate barve) (ni na zalogi!) - kristal prinaša obilje v vaše življenje. Prežene tremo in prinaša nove ideje in rešitve. Prinaša tudi srčno toploto v naša življenja. Preprečuje nočne more in daje energijo. Nauči vas, kako imeti rad življenje. Regulira krvni tlak. 

- Mahovnati ahat (temno zelene barve) - je zelo povezan z naravo. pomaga nam pri sobivanju z njo in tudi z ljudmi. Pomaga nam v vsem videti lepo. Je kamen materialnega obilja in bogastva. Vpliva na trebušno slinavko in uravnava sladkor v krvi.

- Drevesni ahat (belo zelene barve) - vpliva na pljuča, krvničke, kožo, zvišuje odpornost in ščiti pred sevanji. Povezuje s seboj, z naravo in nas povezuje s tem trenutkom.


Kristali niso nadomestilo za zdravniško zdravljenje!

Podobni izdelki v kategoriji

Ogrlica

Dolžina ogrlice 45 cm, velikost posameznega kristala 6 mm. Na izbiro so naslednje vrste kristalov: - Mookait (pisane barve) - povezuje nas z mo...

Spletna cena: 16,00 €

Joni jajček

Yoni jajček se uporablja za vaje medeničnega dna. Potrebujete še vrvico, ki jo vstavite v narejeno luknjico.
Zakaj ga uporabljamo?
Zmanjšujejo P...

Spletna cena: 20,00 €

Šungit piramida

Ta kristal odpira čakre.Celi auro.Varuje pred sevanji.Piramida pa nam pomaga , da se ojačamo na fizični ravni, saj nam omogoča bivanje v prijetnem oko...

Spletna cena: 18,00 €

Spletno trgovino poganja - Moja Košarica