Vsebina vaše košarice

Jezik |

KOŠARICA

ISKANJE PO TRGOVINI:

Elektronska obvestila

Se želite tudi Vi pridružiti tistim, ki že prejemajo naše novičke? Vpišite vaš e-mail in kliknite na gumb Prijava.

Kje nas najdete

Mrakova 58, Idrija

Danuba, svetovanje za zivljenje, Barbara Pust Velikanje s.p.
Mrakova 58, Idrija

Tel.št. 031 356 644
E-mail: danuba.center@gmail.com
Skype: barbara.pust

Želim vam zares čudovit dan!

Ogrlice.jpg

Kristalna ogrlica - 45 cm

Spletna cena: 14,00 €
Ni na zalogi
Šifra izdelka:
Ocena izdelka
0/5

Opis izdelka

Na voljo so naslednje ogrlice:


- Tigrovo oko - daje nam zaščito, pomaga pri novih začetkih, pomaga nam pri dosegu obilja in nas napolnjuje z gotovostjo, zaupanjem. Kristal nas prizemljuje. Pomaga tudi pri koncentraciji.

- Obsidian - zaščitnik; povečuje samokontrolo, uravnava neravnovesja, sprošča negativno energijo in odganja slabe misli. Nudi tudi podporo pri prebolevanju stare ljubezni in pomaga pri celjenju ran. 

- Roževec - kamen ljubezni, kristal, ki odpira srce in s tem ljubezen do vsega. Vrača nam ljubezen do sebe. Naše odnose napolnjuje s harmonijo. Vsebuje ženstveno energijo sočutja, miru, nege in tolažbe. Deluje na naše srce, Pomirja naša čustva in topi bolečino ob izgubi ljubljene osebe.

- Fluorit - lajša glavobole in migrene, eliksir čisti celotno telo (ga razkisa), ščiti zobe, ščiti pred sevanjem. Povezuje nas tako z nebom, kot z zemljo, pomaga ponotranjiti zunanje informacije. Nima rad močnega sonca, čisti pa se ga pod vodo.

- Mesečev kamen  - uravnava hormone in čustva v času menstrualnega ciklusa. Nudi podporo pri novih začetkih, pomaga pri težavah z neplodnostjo, lajša porod, umirja prenagljene reakcije in nas varuje, ko potujemo. Ščiti pred kožnim rakom in rakom dojk ter nam pomaga ohranjati mladosten videz.

- Gorski kristal

- Snežni kvarc

                 


- Rdeči jaspis (ni na zalogi!) - ima moč zdravljenja in s polaganjem na različna mesta na telesu zdravi le-ta. Pomaga pri menstruaciji, spolnosti, zanositvi ... Imenovali so ga mama vseh kamnov. Aktivira našo voljo in odločnost.

- Apatit (ni na zalogi!) - ustvarja zdrave prehranske navade, zmanjšuje celulit, stimulira rast kosti in zob, zmanjšuje apetit.

- Lapis + Malahit (ni na zalogi!):

Malahit - pomaga lajšati glavobole, odpravlja neplodnost, vpliva na dihala. Uporabljajo ga tudi pri levkemiji in menopavzi.

Lapis - kamen modrosti, prijateljstva in ljubezni. Pomaga pri krčih in oteklinah, pomaga žlezam, tudi pri depresiji, nervozi, stresu.
Podobni izdelki v kategoriji

Selenitne palice

Selenit je dobil ime po grški boginji Seleni. Pomaga, da se povežemo s svojo dušo in svojim glasom. Pomaga pri tem, da so naše misli čiste in jasne. Z...

Spletna cena: 10,00 €

Šungit piramida

Ta kristal odpira čakre.Celi auro.Varuje pred sevanji.Piramida pa nam pomaga , da se ojačamo na fizični ravni, saj nam omogoča bivanje v prijetnem oko...

Spletna cena: 18,00 €

Kristali - ročni

Ob naročilu 3 kristalov je vsak 3,00 eur.
Na izbiro so:
- Črni turmalin (črna, neobdelan) - Zelo dober kamen, ki vas močno zaščiti, ko to potreb...

Spletna cena: 4,00 €

Spletno trgovino poganja - Moja Košarica