Vsebina vaše košarice

Jezik |

KOŠARICA

ISKANJE PO TRGOVINI:

Elektronska obvestila

Se želite tudi Vi pridružiti tistim, ki že prejemajo naše novičke? Vpišite vaš e-mail in kliknite na gumb Prijava.

Kje nas najdete

Mrakova 58, Idrija

Danuba, svetovanje za zivljenje, Barbara Pust Velikanje s.p.
Mrakova 58, Idrija

Tel.št. 031 356 644
E-mail: danuba.center@gmail.com
Skype: barbara.pust

Želim vam zares čudovit dan!

Karneol.jpg
15894845_10209862831081932_2739272623570368634_n.jpg 15940707_10209862882203210_2607318798640518771_n.jpg 15965615_10209862883883252_6134149594877704298_n.jpg Serpentin.jpg Žad.jpg

Kristali - ročni

Spletna cena: 4,00 €
Na zalogi
Šifra izdelka:
Ocena izdelka
3/5

Opis izdelka

Ob naročilu 3 kristalov je vsak 3,00 eur.

Na izbiro so:

- Črni turmalin (črna, neobdelan) - Zelo dober kamen, ki vas močno zaščiti, ko to potrebujete. Tudi prizemljuje. Primerno tudi za vse, ki delate z večjim številom ljudi. Tudi za zelo senzitivne odrasle in otroke.

- Heliotrop (temno zelena) - Odpira vaše darove. Povezuje nas s seboj. Pomaga dihalom, pljučam. In podpira pleksus. Kot rezultat delovanja je sproščeno stanje, zaupanje sebi, odpira srce.

- Chiastolith (svetlo in temno rjava) - Osredišča. Poveže te s središčem v tebi. Podpira vse kar je res izvorno tvoje. Podpira tvoje dobro počutje. Spodbuja te, da krepiš ta občutek. Je tudi kamen zaščite. Poveže te z veliko knjižnico univerzuma. Ustvarja harmonijo v odnosih.

- Ametist (vijolična) - Pomaga pri glavobolih. Je kamen preobrazbe. Vijolična barva transformira vse v pozitivno. Radi ga imajo otroci. V stanovanju očisti negativno, težko in staro energijo. Obžujejo ga tudi naša telesa, saj jim omogoči preobrazbo težkega v lahkotnost. Pomaga dihati telesu. Tudi odpira tretje oko.


- Kamena strela (prozorna) - osredotoča energijo, pomirja in ustvarja pretok energije. Je kristal, ki združuje lastnosti vseh ostalih kristalov. Pravzaprav ga lahko uporabite čisto za vse. Paziti morate le na to, da ga pogosto čistite, saj vleče energijo prostora in drugih na sebe.

- Fluorit (zeleno vijoličaste barve) - lajša glavobole in migrene, eliksir čisti celotno telo (ga razkisa), ščiti zobe, ščiti pred sevanjem, povezuje nas tako z nebom kot z zemljo, pomaga ponotranjiti zunanje informacije. Nima rad močnega sonca, čisti pa se ga pod vodo.

- Mookait (zeleno rdeče barve) - povezuje nas z modrostjo in svetom sanj, v času stresa nam daje mir, nas podpira. Prinaša ravnotežje. Osvobaja nas negotovosti, strahov, nervoze, čisti kri in pomaga pri celjenju ran.

- Snežni kvarc (bele barve) - ima čudovito vibracijo, velja za kamen blagostanja in sreče. Pomaga ozavestiti in obvladovati čustva ter pomaga pri čustveni napetosti. Varuje nas tudi v avtomobilu, zlasti v snežnih razmerah.

                   

- Serpentin (zelene barve)  - kamen ščiti pred škodljivimi sevanji. Zelo dobro nas umirja in je primeren za meditacije. Stimulira in uravnoteža ledvica. Pomaga poiskati notranji mir. Uravnoteža naše odnose. Blaži menstrualne krče, uravnava želodčno kislino.


- Prehnit (svetlo zelene barve) (ni na zalogi!)  - prinaša radost srcu in mir umu. Manj boste nervozni in bolj potrpežljivi. Čisti ostanke čustev iz naše aure. Pomaga ohranjat zdrave ledvice, žile in kri. Pomaga pri razgradnji maščobe in zato lepo skrbi za našo vitko postavo. Pomaga pri bolečinah v kosteh. 

- Modri kalcit (ni na zalogi!) - kristal je odličen za pripravo vodnega eliksirja. Skupaj s kameno strelo, magnezitom in apatitom deluje proti osteoporozi in ugodno vpliva na zobno sklenino, krepi imunski sistem. Kristal polnimo s kameno strelo. Kalcit modre barve deluje očiščevalno. 

- Karneol (oranžne barve) (ni na zalogi!) - kamen krepi pogum in raztaplja strahove, zato primeren za plahe ljudi. Je kamen ljubezni in srca. S tem kristalom lahko krepite svojo 3. čakro. Izboljšuje kri in pomaga proti aknam.

- Žad (zelene barve) (ni na zalogi!) - je kamen sreče in blaginje. Za prepoznanje in obvladovanje intuitivne moči. Lahko pa vas tudi ščiti pred negativnimi vplivi. Čisti jetra in ledvica. 


Kristali niso nadomestilo za zdravniško zdravljenje!

Podobni izdelki v kategoriji

Selenit set


Mini selenitna lučka s podstavkom

Set vsebuje:selenitna luč 350 gpodstavek z LED lučkami

višina selenita: cca 10 cm
Kristal je do...

Spletna cena: 25,00 €

Joni jajček

Yoni jajček se uporablja za vaje medeničnega dna. Potrebujete še vrvico, ki jo vstavite v narejeno luknjico.
Zakaj ga uporabljamo?
Zmanjšujejo P...

Spletna cena: 20,00 €

Obesek za ključe, torbice, denarnice

Obesek vam enostavno polepša dan. Kristali vas podprejo na želenem področju, če jim v mislih poveste kaj si želite od njih. Lahko pa jih tudi stisnete...

Spletna cena: 6,00 €

Spletno trgovino poganja - Moja Košarica