Vsebina vaše košarice

Jezik |

KOŠARICA

ISKANJE PO TRGOVINI:

Elektronska obvestila

Se želite tudi Vi pridružiti tistim, ki že prejemajo naše novičke? Vpišite vaš e-mail in kliknite na gumb Prijava.

Kje nas najdete

Danuba, svetovanje za zivljenje, Barbara Pust Velikanje s.p.
Mrakova 58, Idrija

Tel.št. 031 356 644
E-mail: danuba.center@gmail.com
Skype: barbara.pust

Želim vam zares čudovit dan!

IMG_20171126_130634 (2).jpg

Prstan

Spletna cena: 5,00 €
Na zalogi
Šifra izdelka:
Ocena izdelka
0/5

Opis izdelka

Različne dimenzije.


Na izbiro so naslednje vrste kristalov:


- Magnezit - čisti strupe iz telesa, uravnava bioenergijo, pomaga pri nevroloških obolenjih, čiščenju želodca in črevesja, jača našo voljo in samozavest, odpira ljubezen do sebe in drugih.

- Kamena strela - osredotoča energijo, pomirja in ustvarja pretok energije. Je kristal, ki združuje lastnosti vseh ostalih kristalov. Pravzaprav ga lahko uporabimo čisto za vse. Paziti moramo le na to, da ga pogosto čistimo, saj vleče energijo prostora in drugih nase.

- Roževecje kamen ljubezni, kristal, ki odpira srce in s tem ljubezen do vsega. Vrača nam ljubezen do sebe. Naše odnose napolnjuje s harmonijo. Vsebuje ženstveno energijo sočutja, miru, nege in tolažbe.

- Obsidianzaščitnik; povečuje samokontrolo, uravnava neravnovesja, sprošča negativno energijo in odganja slabe misli. Nudi tudi podporo pri prebolevanju stare ljubezni in pomaga pri celjenju ran.

- Aventurin - s tem kristalom povabimo v svoje življenje obilje in blaginjo. Zdravi strah in neodločnost. Oseba, ki uporablja aventurin, postane odločnejša in zaupa vase. Pomaga pri zdravljenju kože, alergij in srca.

- Rodonit - uravnoteža, pomaga pri razumevanju drugih, raztaplja tremo in napetost, vpliva na srce, kri in pljuča. Kamen, položen na prvo in na srčno čakro, poveče seksualnost z ljubeznijo.

- Tigrovo okodaje nam zaščito, pomaga pri novih začetkih, pomaga nam pri dosegu obilja in nas napolnjuje z gotovostjo, zaupanjem. Kristal nas prizemljuje. Pomaga tudi pri koncentraciji.

- Sodalit - osvobaja občutkov krivde in negativnega razmišljanja. Povezuje moč misli in moč občutkov, porine nas iz cone udobja, podpira iskreno komunikacijo.

- Ahat

Podobni izdelki v kategoriji

Kristalna ogrlica - 45 cm

Na voljo so naslednje ogrlice:

- Sončev kamen - prinaša obilje v naše življenje. Prežene tremo in prinaša nove ideje ter rešitve. Prinaša nam t...

Spletna cena: 10,00 €

Selenitne palice

Selenit je dobil ime po grški boginji Seleni. Pomaga, da se povežemo s svojo dušo in svojim glasom. Pomaga pri tem, da so naše misli čiste in jasne. Z...

Spletna cena: 5,00 €

Kristali - ročni

Ob naročilu 3 kristalov je vsak 3,00 eur.   Na izbiro so:
- Roževec (roza barve) - je kamen ljubezni, kristal, ki odpira ...

Spletna cena: 4,00 €

Spletno trgovino poganja - Moja Košarica