Vsebina vaše košarice

Jezik |

KOŠARICA

ISKANJE PO TRGOVINI:

Elektronska obvestila

Se želite tudi Vi pridružiti tistim, ki že prejemajo naše novičke? Vpišite vaš e-mail in kliknite na gumb Prijava.

Kje nas najdete

Mrakova 58, Idrija

Danuba, svetovanje za zivljenje, Barbara Pust Velikanje s.p.
Mrakova 58, Idrija

Tel.št. 031 356 644
E-mail: danuba.center@gmail.com
Skype: barbara.pust

Želim vam zares čudovit dan!

zapestnica z namenom.jpg

Zapestnica z namenom - Buda

Redna cena: 8,00 €
Popust: -50,00 %
Prihranek: 4,00 €
Spletna cena: 4,00 €
Na zalogi
Šifra izdelka:
Ocena izdelka
0/5

Opis izdelka

Zapestnica, ki vas bo spomnila, ko boste obsojali in se pritoževali, nad drugimi ali seboj. Naučila vas bo višjega zavedanja in lepih misli. 

Vsakokrat, ko se boste pritoževali ali obsojali in kritizirali,  morate zapestnico dati na drugo zapestje. 
Z vajo in treningom boste ugotovili, kolikokrat to sploh delate in končno, da je tega vse manj in manj, dokler ne bo popolnoma izginilo.

Zakaj je to pomembno?
Ker je vse z vsem povezano. Vaše misli, ki jih mislite, tudi, če včasih mislite, da jih nimate, kreirajo vaše življenje. Povezane so tako z vašimi odnosi, obiljem, zdravjem, ljubeznijo, denarjem ... Ko dovolite, da se pokaže, kaj v resnici mislite o nečem, lahko tisto tudi spremenite.
Ko kritizirate, obsojate, se pritožujete, pa čeprav samo v vaši glavi, s tem vplivate na odnos z vašo mamo, očetom, otroki, možem ali na njihovo ali svoje zdravje, na pritok obilja ...
Če je vse z vsem povezano, potem si želite pomagati, da se te situacije spremenijo. Z zavedanjem svojih misli, boste veliko pripomogli k ustvarjanju boljšega življenja sebe in drugih.


Na voljo so naslednje zapestnice:

Na voljo je trenutno zapestnica iz ametista.

Niso na zalogi ------------------

 Fluorit - lajša glavobole in migrene, eliksir čisti celotno telo (ga razkisa), ščiti zobe, ščiti pred sevanjem, povezuje nas tako z nebom, kot z zemljo, pomaga ponotranjiti zunanje informacije. Nima rad močnega sonca, čisti pa se ga pod vodo.

- Žad  - je kamen sreče in blaginje. Za prepoznanje in obvladovanje intuitivne moči. Lahko pa vas tudi ščiti pred negativnimi vplivi. Čisti jetra in ledvica.

- Rdeči aventurin (ni na zalogi!) - vpliva na spolno čakro. Prebuja veselje do življenja, pomaga uresničevat želje, težave z rodili in težave pred menstruacijo.

- Unakit (epidot) (ni na zalogi!) - blaži ljubosumje, povrne nam identiteto, vodi nas korak za korakom naprej; po kemoterapiji,  pri problemu z dihanjem, astmo, poveže nas s pravim vzrokom problema.

- Pokrajinski jaspis (ni na zalogi!) - je kristal nežnosti, povečuje ustvarjalnost. prinaša tolažbo, zmanjšuje strah, krepi imunski sistem in odvaja strupe iz telesa.

- Sončni kamen (ni na zalogi!) - kristal prinaša obilje v vaše življenje. Prežene tremo in prinaša nove ideje in rešitve. Prinaša tudi srčno toploto v naša življenja. Preprečuje nočne more in daje energijo. Nauči vas, kako imeti rad življenje. Regulira krvni tlak.

- Hematit (ni na zalogi!) - prinaša moč, energijo in vitalnost. Prinaša notranji mir, občutek topline. Primeren kristal pri izčrpanosti. Deluje na prvo čakro in močno ščiti.

- Obsidijan mahagonij (ni na zalogi!)  - razvija konentracijo in logično razmišljanje. Ublaži strah, napetost in tremo. Odličen kamen pred izpiti. Lahko ojača auro.

- Roževec (ni na zalogi!) - je kamen ljubezni, kristal, ki odpira srce in s tem ljubezen do vsega. Vrača nam ljubezen do sebe. Naše odnose napolnjuje s harmonijo. Vsebuje ženstveno energijo sočutja, miru, nege in tolažbe.

- Karneol (ni na zalogi!)  - je kristal ustvarjalnosti in topline. Povečuje fizično energijo, blagodejno vpliva na kožo in gladi gube, izboljšuje krvno sliko in krepi vse telo. Pomaga tudi pri karieri in poslovnem uspehu ter prinaša obilje. Prav tako krepi pogum.

- Snežni obsidijan (ni na zalogi!) - pomaga imeti jasne in čiste misli. Vzdržuje ravnotežje, te ščiti in povezuje z duhovnimi zaznavami. Poleg tega tudi nevtralizira bolečine in pomaga pri hitrejšem celjenju ran. Priporoča se tudi pri hladnih rokah in nogah. Je kamen, ki prijetno pomirja.

Podobni izdelki v kategoriji

Obesek za ključe, torbice, denarnice

Obesek vam enostavno polepša dan. Kristali vas podprejo na želenem področju, če jim v mislih poveste kaj si želite od njih. Lahko pa jih tudi stisnete...

Spletna cena: 6,00 €

Joni jajček

Yoni jajček se uporablja za vaje medeničnega dna. Potrebujete še vrvico, ki jo vstavite v narejeno luknjico.
Zakaj ga uporabljamo?
Zmanjšujejo P...

Spletna cena: 20,00 €

Kristalna ogrlica - 45 cm

Na voljo so naslednje ogrlice:
- Tigrovo oko - daje nam zaščito, pomaga pri novih začetkih, pomaga nam pri dosegu obilja in nas napolnjuje z gotovo...

Spletna cena: 14,00 €

Spletno trgovino poganja - Moja Košarica