Vsebina vaše košarice

Jezik |

KOŠARICA

ISKANJE PO TRGOVINI:

Elektronska obvestila

Se želite tudi Vi pridružiti tistim, ki že prejemajo naše novičke? Vpišite vaš e-mail in kliknite na gumb Prijava.

Kje nas najdete

Danuba, svetovanje za zivljenje, Barbara Pust Velikanje s.p.
Mrakova 58, Idrija

Tel.št. 031 356 644
E-mail: danuba.center@gmail.com
Skype: barbara.pust

Želim vam zares čudovit dan!

kristalni obesek.jpg

Ogrlica s kristalnim obeskom

Spletna cena: 10,00 €
Na zalogi
Šifra izdelka:
Ocena izdelka
0/5

Opis izdelka

Na izbiro so naslednji kristalni obeski:


- Ametist - je odličen za meditacije in pomaga pri odpiranju tretjega očesa. Je za odpiranje duhovne modrosti in spodbuja stik z božansko ljubeznijo. Razvija telepatijo, intuicijo in druge sposobnosti kot so komunikacija z duhovnim kraljestvom itd. Pomaga nam razumeti življenjske izzive, spodbuja nas, da si zastavimo realne cilje in pri tem lajša proces vizualizacije.


                 

- Roževec (ni na zalogi!) - je kamen ljubezni, kristal, ki odpira srce in s tem ljubezen do vsega. Vrača nam ljubezen do sebe. Naše odnose napolnjuje s harmonijo. Vsebuje ženstveno energijo sočutja, miru, nege in tolažbe.

- Tigrovo oko (ni na zalogi!) - daje nam zaščito, pomaga pri novih začetkih, pomaga nam pri dosegu obilja in nas napolnjuje z gotovostjo, zaupanjem.  Kristal nas prizemljuje. Pomaga tudi pri koncentraciji. 

 - Kamena strela  (ni na zalogi!) - osredotoča energijo, pomirja in ustvarja pretok energije. Je kristal, ki združuje lastnosti vseh ostalih kristalov. Pravzaprav ga lahko uporabite čisto za vse. Paziti morate le na to, da ga pogosto čistite, saj vleče energijo prostora in drugih na sebe.

- Sodalit (ni na zalogi!)  - osvobaja občutkov krivde in negativnega razmišljanja. Povezuje moč misli in moč občutkov, porine nas iz cone udobja, podpira iskreno komunikacijo.

Vrvica je v kožni ali črni barvi.

Podobni izdelki v kategoriji

Apatit v kozarcu

Apatit lahko uporabite v kremah ali naredite napitek. Posebno lep je kot darilo.Kristal pomaga odpreti telo, tako, da izloči vse kar ga obremenjuje. U...

Spletna cena: 8,00 €

Kristali - ročni

Ob naročilu 3 kristalov je vsak 3,00 eur.
Na izbiro so:
- Črni turmalin (črna) - Zelo dober kamen, ki vas močno zaščiti, ko to potrebujete. Tudi...

Spletna cena: 4,00 €

Selenitne palice

Selenit je dobil ime po grški boginji Seleni. Pomaga, da se povežemo s svojo dušo in svojim glasom. Pomaga pri tem, da so naše misli čiste in jasne. Z...

Spletna cena: 5,00 €

Spletno trgovino poganja - Moja Košarica